Wildebeast-fest 2017, foto Susie Q Muller

Wildebeast-fest 2017, foto Susie Q Muller

Ja hoor, de mannen van Wildebeast hebben het weer voor elkaar. Er staat weer een dubbeldikke line-up klaar om op 22 september Beastfest te rocken en ook de editie van 2018 kost je weer geen …. Ook ditmaal vindt het beestachtige festijn plaats in de (bar van de) Stadstuin in Utrecht, een plek waar je buiten voor de deur uitstekend kan bbq’en en hangen, zo leerden we.

De stadgenoten van Obese, moddervette stonersludge met nieuwe zanger, zijn gestrikt als headliner. Daarbij hebben ze liefst drie bands aangetrokken uit de NMTH x Popronde-selectie: Switch Bones (Dordtse stonergrungers stonden al op de Zwarte Cross), Helm Op (hardcore en punky stoner uit de Achterhoek) en Filthy Felons, de hardrockende post-hardcore-baasjes waarmee Wildebeast (ook al Popronde 2018 materiaal!) zanger Mark deelt. Die gaat z’n strot en stembanden weer flink mogen smeren, want naar goed gebruik zorgen de gastheren zelf ook voor een portie ‘rock ’n fucking roll’.

Tickets kosten €8,- in de vvk (incl. 1 euro kosten) en €10,- aan de deur. Dat is iets meer dan de €5,- van vorig jaar, maar de organisatie is ook nog ‘beter aangepakt en hopelijk hoeven we zo niet weer zelf €500,- in te leggen!’ Fair enough, Beastfest let’s go!
Beastfest Poster 2018 (web) (764x1024)Deel dit artikel