ZEUS - Everything 1024x1024ZEUS gaat ermee stoppen, maar eerst staan de Amsterdamse rockers in november nog vier keer op het podium en releasen ze vandaag een laatste single. Everything dus, en die kun je hier beluisteren. Het is een als vanouds rockend plaatje geworden kunnen we wel stellen. Mooie teaser voor de concerten die ZEUS doet vanaf 4 november in laatste concerten in november in Hedon, Groene Engel, P60 en Manifesto.

Ehm ZEUS, is dat niet de band van frontman Jeroen van Koningsbrugge? Yup, en van gitarist Roy Jansen, bassist Bob Gerritsen en drummer Paul Jansen. Gezicht Van Koningsbrugge heeft nogal wat andere ijzers in het vuur, zoals acteren, cabaretduo Jurk en een solo-album, dat gelinkt is aan het nieuwe muziekprogramma Songs of Life. Daarmee is het echter niet afgelopen met de heavy muziek. De mannen van ZEUS zit het rocken namelijk in het bloed en Van Koningsbrugge, Roy en Paul Jansen gaan verder als Engine Room.

Engine Room dus? Ja, daarmee liet het trio in september de eerste single If I Would Die Tonight los, tevens de titelsong van de nieuwe film Riphagen. Prima, maar we zullen toch zeker ZEUS missen. Nog vier kansen om ze live te zien.

Check de livedata onder de stream van de nieuwe single:

ZEUS live:
4 nov – Hedon, Zwolle
5 nov – Groene Engel, Oss
11 nov – P60, Amstelveen
12 nov – Manifesto, HoornDeel dit artikel