Double VeteransNou die gastjes zien er anders helemaal niet uit als veteranen, maar ‘Wooooooh’ wat een lekkere garagetrack dat Cocktail. Kijk de clip nu op NMTH. Double Veterans hebben een verslavende garagerocker die net zozeer hint naar Black Lips als klassieke liedjessmeden als The Kinks. “Hey, hey, hey, why do you treat me this way?” Goede, klassieke vraag ook, wellicht dat daar de senioriteit in zit?

En verdikkeme mensen het wordt lente! Dit is al de tweede garagesingle met een beachfeel, die vandaag op NMTH primeurt. Double Veterans heeft er bovendien een lekkere strandclip bij. Het Belgische trio houdt ook van 60s en 70s psychedelica en die catchy Cocktail vind je dus terug op het album ‘Space Age Voyeurism’, wat verschijnt op 4 maart 2016 via Noisome/Caroline.

Onder de clip nog wat meer Beach Life op de vorige plaat The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion uit 2014. Live zie je de jongens onder meer 20 februari in de Groene Engel in Oss (met The Black Cult + Mexican Surf), 21 februari in Barlon in Mol (B) en 4 maart in Podium Duycker in Hoofddorp met Brew. Meer data vind je hier.
Deel dit artikel