Heuglijk nieuws! Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag er wezen: Seul Contre Tous van Arnhemse stoner metalbazen Lifelong, uitgebracht in 2020, is gezegend een fysieke variant op vinyl! Tracks van de EP verschenen al meerdere keren in ons Bruut Nationaal Product, en bieden het soort rollende stoner metal met een vleugje doom die garant staat voor een hevig feestje, of dat nu voor support is van Dopelord a.s. 17 september in Merleyn of met Fleddy Melculy op 30 december in Luxor. Om dat goede nieuws nog eens extra fijn te maken, mogen we 2×1 Lifelong elpees weggeven! Hoe je daar kans op maakt, lees je hieronder.   

Meedoen kan op drie verschillende manieren! 

Optie 1: Allereerst kan dit door naar onze Instagram post te gaan, @lifelong_official te volgen, en de foto te delen in je Insta Stories met @lifelong_official als tag.

Optie 2: Kan via onze Facebook post, door de EP openbaar te delen en ons of Lifelong in het bericht te taggen.

Optie 3: Maak je geen gebruik van beide platforms? Stuur ons dan een mail met als onderwerp Lifelong naar redactie@nmth.nl, inclusief je volledige naam en adres. De winactie sluit op zondag 22:00, vervolgens krijgen maandag de winnaars bericht!

De EP Soul Contre Tous is vandaag op 2 juli 2021 uitgebracht op vinyl en verkrijgbaar in diverse merchbundles via Bandcamp. In support van het album doet de band na de zomer enkele shows, waaronder als support voor Dopelord op 17 september 2021 in Merleyn en Fleddy Melculy op 30 december 2021, evenals No Sleep Metalfest 5 op 22 januari. Blijf dus op de hoogte en volg de band via Facebook en InstagramDeel dit artikel