5, 6 en 7 juni is het weer zover: Vestrock. Dit kleinschalige en intieme festival ligt op een eilandje in de Buitenvest van de Zeeuws Vlaamse vestigingsstad Hulst. Vanaf Antwerpen ben je er in een half uur, vanaf Breda binnen het uur. Waan je op minivakantie met lekker eten, speciaal bieren, theater, lezingen, slapen in een tentje en een dikke, diverse line-up waar voor iedere muziekliefhebber wat tussen zit.

Zo luister je naar de platen van Don Diablo, de uithalen van Anouk en de tranentrekkers Douwe Bob. Maar ook klassieke ravers als Mental Theo en Darkraver laten je uit je plaat hakken. Fan van rap van Hollandse bodem? Ronnie Flex en Mr. Polska flowen hun rapteksten op diverse stages. Ook de Britse rockers van Lonely the Brave spelen de sterren van de hemel op 6 juni. De mannen komen op 1 juni met een heruitgave van hun debuutalbum The Day’s War. Op deze “Victory Edition” staan vier nieuwe nummers, waaronder River, River. Plus prachtige “stripped back” versies van nummers van hun debuutplaat. Genoeg om je op te verheugen tijdens Vestrock.

Kans maken op kaarten voor zaterdag 6 juni? Stuur een mailtje naar redactie@nmth.nl met naam en adresgegeven (o.v.v. Vestrock winnen).Deel dit artikel