Verreweg een van onze favoriete platen van 2021 kwam van King Buffalo. De heavy psychedelic stonerrockers brachten met The Burden of Restlessness een plaat uit die in meerdere jaarlijsten belandde, maar daar bleef het niet eens bij. Niet veel later kwamen ze met het meer psychedelische, hypnotiserende Acheron aanzetten, eveneens geen kattenpis. Niet te stoppen als ze zijn, komt er in september alweer een nieuwe plaat getiteld Regenerator. Maar voordat het zover is, doen ze eerst nog een dikke reeks shows in Europa, waarvan een exclusieve triple package in Burgerweeshuis, met niemand minder dan The Atomic Bitchwax en Slomosa! En daar kun je bij zijn, want we verloten 2×2 tickets, inclusief een prachtige zeefdrukposter van de show zelf.

Hoe kan ik meedoen? 
Eenvoudig: ga hier naar onze Instagram-post of Facebook-post en geef aan met wie je wilt gaan. Vervolgens doe je automatisch mee en krijgen winnaars a.s. woensdag 13 juli bericht.

Het concert vindt op zondag 17 juli plaats in Burgerweeshuis te Deventer. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link voor 22 euro p.s.Deel dit artikel