Mantra Machine op Roadburn 2016 // foto: Roy Wolters

Mantra Machine op Roadburn 2016 // foto: Roy Wolters

WIN: 2 tickets voor Stonerfall 2018 in de Victorie, Alkmaar + gesigneerde Mantra Machine cd’s 

Goed nieuws, want Mantra Machine heeft een versterkte (live) formatie en is weer aan het spelen. De Mokumse instrumentale stoner openden voor ons in 2016 nog het Roadburn x NMTH-podium in Cul de Sac en dat deden ze met de meer dan uitstekende release Nitrogen op zak. Meer goede berichten: de uitverkochte langspeler is anno 2018 weer verkrijgbaar op cd en (vanaf 13 april) ook op vinyl. En dan is de groep ook nog eens nieuw materiaal aan het schrijven (“en uitjammen”) voor het nieuwe album. “Hopelijk kunnen we augustus beginnen met opnames en hebben we rond november het eindresultaat.”

Het zou zomaar kunnen dat jij niet zo lang hoeft te wachten op nieuw Mantra Machine spul! Op 19 mei spelen de mannen namelijk op het Stonerfall festival in de Victorie, Alkmaar en daar beloven ze in ieder geval drie nieuwe nummers te spelen. Daar wil je sowieso bij zijn, want met ook Monomyth, Gomer Pyle, Grotto, LLUNG, Stone in Egypt, Desert Colossus en Saguaro staat er een vettig rockende en zwaar aanbevolen line-up!

Nog een laatste toevoeging in deze aaneenschakeling van goed nieuws berichten: NMTH geeft 2 entreekaarten weg voor Stonerfall in de Victorie en 2 gesigneerde cd’s van Nitrogen. Daarvoor ga je naar onze Facebook-pagina.

stonerfall_mantra_machineDeel dit artikel