Rockvrienden en vriendinnen opgelet! Op 20 maart staat er een dikke avond gepland in het spiksplinternieuwe poppodium Gebr. de Nobel, te Leiden.  Met een affiche waar Peter Pan Speedrock, del-Toros, Death Alley, Tio Gringo én plaatjesdraaier DJ de Rooie Neger op prijken, kan het niet anders dan dat het rockende bloed van de gemiddelde Cortonville bezoeker iets sneller ““ zeg standje hyper – gaat stromen. In samenwerking met Gebr. De Nobel zijn wij dan ook genoodzaakt hiervoor kaarten weg te geven. Hoe lees je verderop.

Normaal gesproken – om tot iets van een artikel te komen en een spanningsboog op te bouwen – wordt er verdere info over de desbetreffende bands van de avond neergezet. Totaal overbodig in dit geval. Noem een avondje met speedrock, proto-punk, surfpunk, trash-country én een knettergekke DJ en je weet wat ons betreft genoeg.

Maar goed, we hebben dus 2×2 kaarten om weg te geven en daar moeten wij een vraag omheen verzinnen. Dat hoort nu eenmaal zo in het kaarten-weggeef-actie-spektakel. Komt ‘ie dan:

Hoeveel snaren heeft de gitaar van PPSR frontman Peter van Elderen?

Stuur je antwoord mét je naam o.v.v. “Gebr. De Nobel actie’ naar steven@nmth.nl, en wie weet ben jij wel één van de bezoekers die op 20 maart het poppodium een echte inwijding laat ondervinden.

Mocht je winacties allemaal teveel gedoe vinden, of geen risico willen nemen, zijn er ook nog kaarten in de voorverkoop te verkrijgen. Het staat je helemaal vrij natuurlijk.

Meer info over de avond zelf vind je hier!

 

Door: Steven GrÁ¶nigerDeel dit artikel