Het is alweer bijna een jaar geleden dat het nieuwe, majestueuze TivoliVredenburg opende in Utrecht. Reden voor een feestje natuurlijk! Op 13 juni opent TivoliVredenburg dan ook al haar deuren om groot uit te pakken. Vanaf 19.30 zie je meer dan 30 bands in de vijf zalen. Zo komen onder meer Triggerfinger, Mister & Missisippi, Falco Benz, Handsome Poets, de Jeugd van Tegenwoordig met een Greatest Hits compilatie, Navarone, Pauw en Broken Brass Ensemble. In de hal is er een podium voor aanstormend Utrechts talent en buiten verzorgt Kytopia een programma dat gratis toegankelijk is.

Popprogrammeur Sytse Wils: “Dit gebouw hebben we van de stad gekregen. Vijf podia voor alle denkbare muziekstijlen. Wat is er dan leuker om één keer per jaar alles tegelijk open te zetten en alle onzichtbare muren en schotten tussen alle smaken, genres en zalen weg te halen?’

Bij zijn is meemaken natuurlijk. Een kaartje kost €30, maar uiteraard kun je ook meedoen aan onze fabuleuze winactie: wij geven namelijk 2×2 tickets weg. Hiervoor hoef je alleen maar een mailtje met naam en adres o.v.v. “Winactie TivoliVredenburg’ te sturen naar contact@nmth.nl. Inmiddels is deze winactie gesloten, houd onze website in de gaten voor meer winacties.

 

Tekst: Liske SteenbergenDeel dit artikel