Peter DohertyDe roemruchte rebel Pete (tegenwoordig: Peter) Doherty maakte naam en faam met The Libertines en Babyshambles. Hij had er nogal een handje van om rijkelijk laat te komen opdraven bij repetities, studiosessies, optredens of een date met Kate Moss. Best gepast dus om voor hem een last-minute winactie op te zetten toch? Aanstaande maandag (13 maart) geeft Doherty een exclusieve Nederlandse show in de Melkweg. Jij kan daar gratis bij zijn, dit is hoe je dat voor elkaar krijgt:

Peter Doherty kwam vlak na de eeuwwisseling bovendrijven met The Libertines. Dat bootje maakte helaas al snel water omwille van Doherty’s drugsgebruik. Zijn carrière levert sindsdien genoeg krantenkoppen op. Of het nu ging over zijn relatie met Kate Moss, zijn kat aan de crackpijp of over zijn muziek met bijvoorbeeld Babyshambles. Inmiddels ligt zijn tweede soloplaat Hamburg Demonstrations in de schappen en daarom komt hij dus voor een exclusieve Nederlandse show naar de Melkweg. Van Friendly Fire mogen wij hiervoor 2×2 kaarten weggeven en wat jij hiervoor moet doen is eigenlijk heel simpel:

  • Lever ons de meest creatieve kop aan voor de hypothetische recensie van de show aanstaande maandag.

Uit de meest treffende of hilarische inzendingen worden twee winnaars gekozen. Antwoorden kunnen tot zondag middernacht worden opgestuurd naar contact@nmth.nlDeel dit artikel