Met een festivalseizoen dat al in februari begint en de toffe programmering van vele popzalen tot jongerencentra en cafés snappen wij dat het lastig is om je concertagenda altijd up-to-date te houden. Gelukkig biedt Never Mind The Hype licht in de duisternis: hier lees je elke week een lijst met vijf niet te missen concerten! Geen stress meer dat je nou nét dat concert van je lievelingsband mist. Of gewoon een goed alternatief voor al die Netflix-marathons.

Die Krupps

In de categorie oudgedienden zie je deze woensdag in De Nieuwe Nor (Heerlen) en donderdag in Atak (Enschede) de Duitse band Die Krupps, een bekende in de Duitse Industrial scene. In de beginjaren maakten ze vooral EBM, maar later pasten ze ook meer gitaren toe en waren de heavy metal invloeden meer aanwezig. Al dertig jaar doet deze band mee en met een nieuw album op zak is een bezoekje zeker de moeite waard.

Party Doom Fest

dB´s programmeert er wederom lekker op los. Op donderdag zie je in Utrecht Gurt, Diesel King en Soden. Drie UK sludge/doom bands waar wij zeer nieuwsgierig naar zijn!

Open Up Festival

De Bibelot in Dordrecht heeft op zaterdag een interesse line-up met het Open Up Festival. Wat bekendere namen wisselen af met nieuw, onbekend talent. Zo zie je de The Deaf, DeWolff, Sue The Night, Rats on Rafts, Dead Company en Trickless.

Misty Fields

Dit weekend vindt er op de Groote Peel (bij Asten-Heusden) een muzikale ontdekkingstocht plaats op de tiende editie van Misty Fields. Op het affiche staan o.a.: The Minutes, PAUW, Crows, Solids, The Ex, Sonny & The Sunsets, Teen Creeps en Lookapony.

Live @ WSC

Het World Skate Center in Den Bosch organiseert zaterdag 5 september een avond vol trash, punk en hardcore. Voor €5 zie je: Toxic Shock, Reproach, Milkman & Lifespite. Ideale besteding van de zaterdagavond.Deel dit artikel