Met een festivalseizoen dat al in februari begint, de toffe programmering van vele popzalen tot jongerencentra en cafés snappen wij dat het lastig is om je concertagenda altijd up-to-date te houden. Gelukkig biedt Never Mind The Hype licht in de duisternis: hier lees je elke week een lijst met vijf niet te missen concerten! Geen stress meer dat je nou nét dat concert van je lievelingsband mist. Of gewoon een goed alternatief voor al die Netflix-marathons.

M.D.C.

Ken je klassiekers moeten ze gedacht hebben bij de Occii in Amsterdam en dus zie je daar op donderdag de jaren 80 punkband M.D.C. Bijgestaan door de kersverse Amsterdamse punkband NEED. Kijken of het er nog net zo op gaat als twintig jaar geleden.

Dynamo Metal Fest

In Eindhoven gaat het deze zaterdag helemaal los op het Dynamo Metal Fest. Voor €15 zie je Death Angel, Arch Enemy, Nuclear Assault en Biohazard. En met zo’n 23 graden op de thermometer ideaal om dat zwarte shirt weer eens uit de kast te trekken.

Welcome To The Village

Zin om te kamperen en zin in een relaxt festival? Of heb je vrienden die niet altijd van alleen maar harde muziek houden? Dan is het festival Welcome To The Village in de buurt van Leeuwarden wat voor jou. Zo zie je Orange Goblin, The Growlers, Captain Casanova, Federal Unicorn, Rats on Rafts, Mountain States, Jack Bottleneck, ZZZ, Alamo Race Track, The Ex en Wallace Vanborn. Op onze Facebook kun je alleen vandaag nog twee tickets winnen!

Valkhof Festival

Het grootste feest van Nijmegen begint aanstaande zaterdag: de Vierdaagse Feesten. Tijdens deze woelige dagen zorgt het Valkhof Festival altijd voor een perfecte, alternatieve programmering in het Valkhofpark. En dat ook nog eens voor helemaal niks. Vanaf zaterdag zie je onder meer: The Growlers, Paceshifters, And So I Watch You From Afar, The Deaf, ZZZ en Monolord. Dat wordt een week lang bier drinken.

Vital Remains

Mocht je nou de hele week druk zijn, dan doe je er goed aan om zondag naar dB’s in Utrecht te gaan. Want zoals ze het zelf zeggen, dit wordt een memorabel BIG ASS METAL EVENT. In kapitalen welteverstaan. Voor een tientje zie je de death metal van Vital Remains, Dehuman, Gravesite en Restos Humanos. Knallend de week uit.Deel dit artikel