Einfach KurtMopje blues en folknoir van Einfach Kurt, die voor Bipolar Bear de hulp van Rocco Ostermann (Donnerwetter/Shaking Godspeed) en pianist/toetsenist Mike Roelofs heeft gezocht. Dat pakt goed uit in deze tweede single, props voor de spitsvondige titel en de video van Peter Wijnberg, die je terugvindt op het album Narcissism Blues. Die plaat verschijnt op 2 september en Einfach Kurt presenteert ‘m diezelfde dag in Merleyn in Nijmegen.

Op Narcissism Blues, de opvolger van het vorig jaar uitgekomen Moths, zoekt Einfach Kurt de samenwerking met andere Gelderse artiesten. Ook Stefan Kollee (The Naked Sweat Drips), Karlijn Wolsing (Bootleg Betty) en Kees Lewiszong (Navarone) zijn op het album te horen. De video van Bipolar Bear is grotendeels vastgelegd in Normandië, Noord Frankrijk en vertelt het verhaal over een worstelende ‘Bipolar Bear’ die op zoek is naar zijn geliefde en afwijzing vindt.

Meer Einfach Kurt vanavond in Amersfoort op Bier & Wijnfestival Kannen en Kruiken (sowieso een aanbeveling lijkt het…) en natuurlijk op 2 september, als het trio met Rocco Ostermann en andere gasten Narcissism Blues presenteert in Merleyn in thuisstad Nijmegen.Deel dit artikel