Goede berichten van To Adelaide, de Tilburgers die zich op Psycho Mind Festival al eens in onze kijker speelden en eind vorig jaar verrasten met een livesessie in een kraakpand. Noisepunk met een beste vleug hardcore, passende brute vocalen die het ook een nineties feel geven, dat is het recept. De poel met plannen is nog niet opgedroogd, au contraire: er zijn twee tracks opgenomen, waarvan we Sorry For Your Loss vandaag als Video van de Week lanceren. Kijk en luister, en je snapt waarom. Stiekem is de single een bewerking van de allereerste To Adelaide-track ooit, en dat blijkt een hele goede, zeker niet in het vat verzuurde keuze.

Meer info onder de video:

Wat gaat er nog meer gebeuren? Gaat die geplande debuutplaat dit jaar nog uitkomen?
We zijn benieuwd. De Tilburgers laten weten dat ‘alle focus momenteel gaat naar het afschrijven en voorbereiden van het album’. Op 3 september vertrekken ze voor een dikke week naar Frankrijk om daar in Laval met Amaury Sauvé (o.a. verantwoordelijk voor de laatste Birds In Row-plaat) de debuutplaat op te gaan nemen.

Ondertussen staat er live al het nodige op de rol en extra aandacht verdient deze gig in Breda: Op 14 september spelen ze, samen met For I Am King, Slow Crush en Soul Grip, in de Spaanse Kraag tijdens Breda Barst.Deel dit artikel