Melonhead, foto Lieve Peters

Het is vrijdag en tijd voor een hagelnieuwe video van de week! Melonhead heeft allerlei nieuws en vooral heel veel liefde om je te delen. De laatste single dateert alweer van 2018 en toen voelden de Utrechters zich vooral Alive, drie jaar verder hebben de mannen van alles geleerd en door corona uiteraard ook veel gemist en dat uit zich in grote liefde voor vrienden, naasten, katten en poedels. En in een catchy en verdomd verblijdende single met een dot Britse swagger. Mooi man.

Er is ook nog nieuws te melden, want ondanks alle beperkingen is er wel een hele plaat vastgelegd. Na de EP My Favorite Record (2017) wordt Ok Hihat zelfs het debuutalbum van de groep. Voor de gelegenheid, voor de wederopstanding via I Feel Love, is een extra bandlid ingeschakeld: Theun Nijholt – leadgitarist Electric Company – kwam de gelederen van Siep van Rijswijk, Boris Manintveld, Michiel Kemper en Rob Kooymans versterken.

Drie van de vijf bandleden leggen graag uit wat I Feel Love (Lees: het nieuwe Melonhead-vuur) voor ze betekent:

Kempi:
I Feel Love betekent voor mij mooie tijden beleven met je naasten, genieten van het leven. Vooral na een zware tijd waarin iedereen in zijn eigen corona-bubbel zat, is het belangrijk om je liefde te tonen en te geven aan vrienden en familie. Voor mij gaat dit nummer en clip over even de sores van het leven van je afgooien, gek doen, bier drinken en lekker lachen. OK Hihat.

Borrel:
Met je vrienden hangen, muziek maken en luisteren, pilsjes drinken en genieten. Precies datgene wat we zo lang niet (vaak) hebben kunnen doen, zijn misschien wel de belangrijkste dingen in het leven. Voel de liefde!

Siebe:
Als ik kijk en luister naar I Feel Love en de energie zie en voel van het lied dan zie ik letterlijk het anderhalf jaar voorbij vliegen. De pandemie, het gemis, de totale ontwrichting, terug naar mijzelf, een spirituele ontwaking, zelfliefde, afscheid, eenzaamheid, de hele rambam. Het weerzien van vrienden vooraan het podium. Live spelen, holy fuck, IK WIL WEER LIVE SPELENNNN !!!!

I Feel Love is een wedergeboorte vanuit de pandemiestilte van Melonhead. Met een knaller vol liefde, rockend uit de grot van herrijzenis. Met als extra bandlid Theun “De onschatbare” (in Bijbeltaal haha), afkomstig van Electric Company. Een album genaamd ‘Ok Hihat!’ komt eraan, met als eerste vlam I Feel Love.Deel dit artikel