Het afgelopen jaar zijn we aardig wat bands tegengekomen wel heel veel pech hadden qua timing. Maar X-Raiders spant de kroon. Met begin 2020 een van de eerste steengoede Nederlandse releases Weltschmerz ’89 van het jaar en een uitpuilende Melkweg als feest, hadden de heren eigenlijk op alle festivals en poppodia in binnen-en buitenland mogen staan wat ons betreft. Helaas dus, want het touren werd in maart al gauw afgekapt! Maar hoewel het oude normaal nog even op zich laat wachten, is er een hoopvol einde in zicht van de coronapandemie. Eentje die ons ongeduldig doet afvragen: waar blijft mijn vaccinatie? En zo denken die X-Raiders er ook over. Dus om het wachten iets draaglijker te maken, pompen ze vandaag in vol ornaat een turboversie van Ramones klassieker I Wanna Be Sedated door je speakers. Start je weekend met een grijns van oor tot oor, en brul mee met I Wanna Be Vaccinated, nu bij ons te zien als Video van de Week! 

How many more days to go?
I wanna be Vaccinated!

En met die strijdkreet wordt de wens van velen onder de 35 jaar verwoord. Met gestage versoepelingen staan we hier bij NMTH HQ ongeduldig te trappelen. De clip zelf is geschoten op gepaste afstand, met de drummer onder een viaduct, zanger Dr. Rectum (Jazeker! De frontman heeft zijn doctoraat binnengehaald in 2020!) langs het water en zelfs wat mannelijk vlees richting het eind. I Wanna Be Vaccinated werd door de band zelf geproduceerd en opgenomen, drums door Oskar Glasbergen (Jaya The Cat) bij Springtone Sound. De mix en master werd gedaan door Joost van den Broek (Epica, Powerwolf, Navarone, Scarlet Stories). Ter conclusie: kort, to-the-point en geheel in X-Raiders stijl…check die Ramones herbewerking hier:

X-Raiders gaat vanaf  21 augustus weer de weg op, beginnend op Zeeltje Rockt en gevolgd door diverse shows in Nederland. Blijf dus op de hoogte via Facebook. Langspeler Weltschmerz ’89 is tevens nog steeds verkrijgbaar via de X-Raiders webshop.Deel dit artikel