Nog meer bewijs dat 2021 een stuk positiever uitpakt van 2020 zo te zien, want Total Seclusion is terug met nieuwe muziek! We hebben ze niet kunnen zien als onderdeel van onze Popronde 2020 Talentselectie, maar vandaag komt daar dan nog een schrale troost, namelijk middels een exclusieve videoprimeur van de Amsterdamse rouwdouwers. En dat doen punkrockers met het energieke Surreality TV, dat met een wel heel geniale videoclip die belachelijke ‘reality’ tv met mooie mensen op de hak neemt. Op maat gemaakt voor Video van de Week, check die dikke punktrack daarom hieronder uit. 

En dat ze reality shows op de hak nemen, dan bedoelen we ook echt flink. Met namen als Donnie Bravo, Geordie Sjors en Gintonica -opgepompt met steroïden en plastic- wordt er op hilarische en groteske wijze verwezen naar het bekende soort geënsceneerde reality shows. Inclusief oliedomme figuren die zich te goed doen aan zuiperij, feesten en uiteraard een hele hoop drama om hun onzekerheid te maskeren. En dat gebracht in een vuig reggaeton intro featuring Magic Tom & Yuri (ook bekend van glampunkers Orgaanklap).

En dat illustreert zich ook in de bijtende teksten van deze uptempo punkrocker, zoals bijvoorbeeld ‘I want to be on Geordie Shore to make my daddy proud, famous with no skills, reality TV for people without talent’. Dit alles verpakt in goede vrijdagse punkinjectie van punkrock met een vleugje (post)hardcore. Surreality TV is afkomstig van een nieuwe plaat waar de band het afgelopen jaar aan gesleuteld heeft, deftig gemixt en gemastered door Andreas Treur van Triple A Studios:

Blijf op de hoogte van nieuwe muziek en nieuws van Total Seclusion via Instagram en Facebook

 Deel dit artikel