Money and the Man op Enschede Rocks, foto Maron Stills

Vol gas voor Money & The Man in aanloop van hun nieuwe plaat, die op 1 oktober verschijnt! Want er is alweer een derde single uit. Een goede zet zo richting het hoopvolle einde van de pandemie, want zoals het nu lijkt is het er een die zeker gehoord en gezien mag worden op het podium. Zo werden we al behoorlijk blij van eerste singles Fiery Storm en La Balade Del Hombre, maar is daar nu het opvolgende Money No Time om ons nog eens extra enthousiast te maken hier. De single kwam afgelopen vrijdag uit, inclusief een spectaculaire video, dus in de categorie ‘beter laat dan nooit’, bij deze onze Video van de Week: Money No Time van Money & The Man! 

En dat die video spectaculair is, is niet overdreven. Met fraaie production values toont de clip ons gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek in een shoot-out met dodelijke gevolgen. Eerstgenoemde als leider van een groep ordinaire gangsters met een mysterieuze MacGuffin op zak, en laatstgenoemde als generaal van een stel huursoldaten. Het eindigt in een grotendeels catastrofale schietpartij, waarbij Ymte onthuld dat de MacGuffin een wapen is dat de tijd kan stopzetten. In ieder geval, erg goed gedaan, en dat ook nog eens vergezeld van een heerlijk catchy garagerock track. Krijg dat refrein maar eens uit je hoofd en check die video hier:

Money No Time is tevens te beluisteren via Spotify, en is afkomstig van het gelijknamige album dat op 1 oktober 2021 verschijnt via Goomah Music. Blijf op de hoogte van Money & The Man via Facebook en InstagramDeel dit artikel