Daar zijn ze weer, de heren van Life’s Electric! Het was even stil rond de Haagse/Rotterdamse band, maar begin dit jaar toonde de band onder leiding van Ferry van der Woude weer tekenen van leven met het venijnige Guillotine. Een periode van diepe dalen bleek dan ook voer voor het schrijven van nieuwe tracks, en nu is daar vervolgsingle Hit Me Harder, bij ons verkozen tot Video van de Week. 

En de track klinkt zoals je hem inmiddels mag verwachten van Life’s Electric: alternative metal die doet denken aan de betere heavy rockbands begin dit millennium. Dat houdt in: vlezige nu-metal riffs, een memorabel refrein en de krachtige, rauwe zang van Ferry. De video zelf is voornamelijk een vernuftige lyric video, met haast jaren 80 aandoende 8-bit visuals, gedaan door Mia Ferrari. Dit alles voorzien van een deftige productie gedaan door Robin van Loenen. Kortom, even een goede oppepper tegen de zondagkater! Bekijk Hit Me Harder hier:

Hit Me Harder is tevens te beluisteren op Spotify. Blijf op de hoogte van Life’s Electric via Facebook of InstagramDeel dit artikel