Enkele maanden terug kwam Instrumental Disorder met Teenagers Suck Lemon Juice All Night Long op de markt, nog besproken in onze Middagbangers rubriek. Een merkwaardige titel die een punkplaat deed vermoeden, maar ook meer was dan dat. Anti-punk volgens de band bestaande uit zanger Bob Adels,  gitarist Joeri Braams, bassist Yves Defesche en drummer Robin Caïro, die een omgeving beschrijft waarin de ideologie van punk steeds minder noodzakelijk wordt. En dat hoor je terug in de plaat, die aardig divers en ongedwongen uit de hoek komt. Logisch gevolg is dan ook een gloednieuwe videoclip van afsluiter Horrible Person / Never Be On Time, heerlijk no budget en DIY in elkaar geklapt, verkoren tot Video van de Week. 

En da bedoelen we ook echt no budget. De heren versierden de woonkamer met hartjes, om vervolgens een karaoke te doen van het nummer inclusief tekst onderaan. Of desbetreffende Horrible Person nu verwijst naar de bandleden of iemand anders, laat de video achterwege. Want gaandeweg dient zich een nieuw personage aan, gemaskerd en wel, om vervolgens de band te tergen middels job performance statistieken. Hun recalcitrante reactie hierop komt hen duur te staan in ieder geval. Hoe het afloopt bekijk je dus hier:

Horrible Person / Never Be On Time is afkomstig van het album Teenagers Suck Lemon Juice All Night Long, tevens terug te vinden op Spotify. Blijf op de hoogte van Instrumental Disorder via Facebook en InstagramDeel dit artikel