Het heeft even geduurd, maar eindelijk lijken we van de winter af te zijn. Met een heerlijk zonnetje en bijna 20 graden heeft Nederland weinig te klagen vandaag. En zo’n dag als dit fleur je ook nog eens extra op met een pittige pot punkrock, razend door je speakers tijdens de vrijdagmiddagborrel. Bij deze: CooCoo, een Haags punktrio dat met Listen Sharon een toch wel erg feestelijke, energieke track heeft uitgebracht. Perfect om het weekend mee in te luiden, en ook nog eens vergezeld van een ludieke videoclip, vandaag verkozen tot Video van de Week, hier bij NMTH. 

Listen Sharon is alweer de derde single van de opkomende EP How Did We Get This Far?, die tot stand is gekomen dankzij een verrassend succesvolle crowdfunding actie. De track gaat tekstueel over het soort schijnheilige, goody two-shoes figuren die we vast weleens zijn tegengekomen, hetzij op een feestje, op werk of op school. Zo zingt frontvrouw Nynke in het refrein “Shut up Sharon, I’m not here to be attractive, I’m here to get drunk.” Hear hear. De clip toont ons dan ook de Sharon in de titel als mannequin die een feestje van de band komt verzieken, met het trio in zomers geel met pruik en al. Conclusie: een uiterst coole adrenaline-injectie van een track. Bekijk hem hier:

Listen Sharon is tevens te beluisteren via Spotify. Blijf op de hoogte van CooCoo en hun nieuwe EP via Facebook en InstagramDeel dit artikel