Het coronavirus blijft een hot topic, en dan ook een die ons voorlopig nog in de ban houdt. Zoals we echter de afgelopen weken zien, weerhoudt het de Nederlandse muziekscene er niet van er het beste van te maken, op wat voor manier dan ook. Van live-opnames in lege zalen tot acties op Bandcamp: genoeg inventieve manieren om muziek aan de man te brengen. Zo ook Black Operator, die net als elke band opgesloten thuis zit, maar toch met een nieuwe video op de proppen komt. Bekijk nu dus het toepasselijk getitelde Desolation Blues, verkozen tot Video van de Week. 

Geheel vanuit de zelf-quarantaine is de nieuwe video van de bluesrockers opgenomen, met elk bandlid die de track op instrument inspeelt. Op vier schermen zien we de heren in de garage, de kamer of de kelder. Desolation Blues is afkomstig van het recente debuutalbum Black Operator en kenmerkt zich door die typerende Black Rebel Motorcycle Club-achtige vocalen en een heerlijk rollend gitaarloopje. Dynamische rock’n’roll, die het goed doet in tijden van isolatie. Let overigens ook op de sneaky fragmenten van The Hulk, testschermen en nieuwslezers:

Desolation Blues is afkomstig van het debuutalbum Black Operator, en is te beluisteren via Spotify. Support Nederlandse bands in deze tijden, en volg Black Operator via Facebook of neem een kijkje in hun webshop.Deel dit artikel