Veel is er nog niet bekend over All Doomed, maar na de als preview opgestuurde video waren we direct om. Sindsdien hebben we niet veel meer informatie aan de bandleden weten te ontlokken en dat lees je hieronder. Verder laten de mannen de knetterharde post-hardcore en punkrock voor zichzelf spreken en dat is verdikkeme nog aan toe helemaal geen gekke keuze. Dafuq. Video van de Week materiaal sowieso dus.

Wat we wel weten van All Doomed: Vandaag komt de eerste single uit, vergezeld van onderstaande brute ‘livevideo’, en volgend jaar volgt er meer nieuwe muziek. Dat leidt dan ergens in 2020 tot een debuut-EP. Verder heeft de band al een pak shows geboekt voor november en december en daar gaan ze begin volgend jaar ‘vrolijk’ mee verder. We spotten onder andere shows in Little Devil, Willemeen en Baroeg, in het voorprogramma van Pene Corrida. Zie deze pagina voor de shows.

Met die laatste band deelt All Doomed ook leden, en we herkennen ook mannen uit de Utrechtse stonersludge-groep OBESE. De band gaat voor ‘rechttoe rechtaan post-hardcore met rauwe riffs, catchy hooks en in your face screams’. Als invloeden gelden Every Time I Die, Alexisonfire, Knocked Loose en Comeback Kid.Deel dit artikel