Henk & Melle in Leiden

Henk & Melle in Leiden

Laten we eerlijk zijn: Henk & Melle waren niet de eerste artiesten waar we aan dachten voor een videoclip met een selfiestick. Het resultaat oogt heerlijk ongemakkelijk, maar is ook wel weer typisch voor Melle de Boer (ken je o.a. van Smutfish) en Henk Koorn (Hallo Venray). De Haagse songsmeden zijn al een tijdje samen aan de slag. Ze hebben via crowdfunding een tweede album bij elkaar gekregen, waarvoor ze liedjes schreven in een wegrestaurant en telkens de volgende dag opnamen in Henk’s Sahara Studio. De Boer vertelde onlangs in mooie bewoordingen over dat proces en de voordelen van crowdfunden.

Het resulterende album heet Piece Of The Pie en het duo presenteert dat volgende week (18 oktober om preciezer te zijn) in de kleine zaal van het Paard van Troje tijdens de Haagse Pop Week. Als voorproefje van die releaseparty en vooral die plaat, hebben we vast een video voor je losgepeuterd. Geniet mee van de avonturen van Henk en Melle in de auto, bij de benzinepomp, in de stad, in het kantoor van Cloudhead Bookings, in het wegrestaurant uiteraard en er is ook een intrigerende ontmoeting met een gabberaar, waar we nog eens het fijne van moeten weten.

Meer informatie over de (gratis!) releaseparty onder de video.

Dinsdag 18 oktober brengen Henk & Melle hun tweede album Piece Of The Pie uit met een releaseparty in de kleine zaal van het Paard van Troje. Daar krijg je gastoptredens van Iguana Death Cult, leden van The Deaf en Monomyth. De deuren zwaaien op 19.30 uur al open en de toegang is gratis. Hopelijk volgen er nog meer data. Deel dit artikel