Het is een tijd van doorpakken voor Get Jealous. 2020 zag de release van hun EP Easily, maar ook nog eens nieuwe tracks in de vorm van Lipstick en Aah. Beide songs lieten een gestage groei horen in die DIY riot grrrl/garagepunk sound. Beiden zijn ze afkomstig van de EP Worried, die op 16 april verschijnt, en vandaag met alweer track nummer drie gezegend wordt. Working Title hakt heerlijk binnen, dankzij een gesmeerde productie en een gloednieuwe videoclip, nu hier te aanschouwen. 

De video toont ons frontvrouw Lotta, vastgebonden in een verhoorkamer, om vervolgens bevrijd te worden door haar bandleden en een pogopit te starten. Het couplet begint nog relatief rustig, maar het is het refrein dat schijnt in de track. Die komt hakkend binnen dankzij een scherpe riff die een zekere riot grrrl springerigheid herbergt. Fijne voorboden weer van de nieuwe EP dus. Om het DIY te houden, wordt elk vinylexemplaar Worried door de band zelf gespraypaint, en is die binnenkort te pre-orderen via de band. Bekijk voor nu de video hier:

Lipstick is tevens te streamen via Spotify en Apple Music. Blijf op de hoogte van Get Jealous en de nieuwe EP Worried via Facebook of InstagramDeel dit artikel