Frank CarterLullaby was al een enorm meeslepende bazentrack en nu hebben Frank Carter & The Rattlesnakes er ook nog de video bij om dat te ondersteunen. Bijzonder geslaagde clip, waarin Frank het uitschreeuwt en transformeert in iets wat het meeste weg heeft van een duivel, die net uit de hellepoel van Mordor omhoog is gekropen. Het is alsof de voormalige frontman van Gallows en Pure Love in een pot met pek is gevallen, en in plaats van met veren met witte rozenblaadjes wordt bestrooid. Mooi contrast.

De video is geschoten, geproduceerd en geregisseerd door Frank Carter en bandlid Dean Richardson. Alle reden dus om Carter zelf het idee uit te laten uitleggen: ‘De bedoeling is om een hypnotiserend en razend beeld van slapeloosheid te schetsen, waarin de lijn tussen realiteit en nachtmerrie overschreden wordt.’ De track kende je al, zoals je ook Snake Eyes al had gehoord en gezien (onderaan in de herkansing). Daarmee heb je al twee nummers van het in januari 2017 te verschijnen album Modern Ruin (via Kobalt/V2) te pakken.

Frank Carter & The Rattlesnakes zit voorlopig in een uitverkochte UK tour, maar we hebben eerder dit jaar al volop van de band kunnen genieten in het club- en festivalcircuit. Zo maakte de groep grote indruk op Jera On Air.Deel dit artikel