Elke laatste vrijdag van de maand verzamelen wij ’s middags de vetste video’s voor je, zodat jij het niet hoeft te doen. Om de laatste loodjes voor het weekend wat draaglijker te maken. 

Clutch – X-Ray Visions

In aanloop van het nog te verschijnen (elfde!) album kwam eergisteren op de valreep een nieuwe clip van de heavy rockers van Clutch. Een beetje freaky, een beetje gek, maar vooral erg lekker. Hypnotiserend goed!

King Dude – Death Won’t Take Me

Deze sombere video is opgenomen in Berlijn, de ideale locatie voor de donkere mix van rock ’n roll en folknoir van King Dude. Wij kijken reikhalzend uit naar zijn optreden op Incubate in september.

Agent Fresco – Wait For Me

In IJsland lijken de bands uit de grond te schieten als paddenstoelen. Maar ons hoor je niet klagen, en zeker niet na het beluisteren van deze mengelmoes van alternatieve rock, math, art-pop en (prog)metal.

Space Siren – It Was Better To Stay At Home

Avant-gardistische noisepop luidt de eigen omschrijving van de Vorhoutse band Space Siren. De dromerige shoegaze wordt perfect afgewisseld door keiharde noise, en dit wordt prachtig ondersteund door een matching videoclip die gekker en gekker wordt.

Albert Hammond Jr. – Losing Touch

Je ziet het steeds vaker: bandleden die solo verder gaan. Zo ook Albert Hammond Jr. van The Strokes. Met alweer een derde album op komst en nu een nieuwe video waarin Albert vier minuten lang achtervolgd lijkt te worden.

 

Puscifer – Grand Canyon

Wederom een bandlid going solo, ditmaal van de zanger van Tool. Muzikaal verschilt het niet heel erg, wat natuurlijk geen ramp is. De clip laat zes minuten lang de mooiste beelden van The Grand Canyon (hoe kan het ook anders) zien.

Chris Holmes – Born Work Die

Alles aan deze clip is fantastisch. Het leren giletje wat net iets te strak zit, de missende voortanden,flipperkasten, motoren. You name it, Chris Holmes got it!

 Deel dit artikel