Valour Up Twice - SkinNieuw werk van Valour Up Twice. De Utrechtse rockers werkten in 2014 een uitstekend Grote Prijs van NL-concours af en verzilverden dat een jaar later met de langspeler Reap / Sow. Nu komen ze met een, naar eigen zeggen, wat rauwere EP. Van Skin lieten ze eind september al het titelnummer los en vandaag is het tijd voor de tweede: de uptempo rocker Up In The Air, waarin de gierende gitaren en stompende bassen over elkaar heen buitelen, terwijl de zang uiterst relaxed blijft. Fijn nummer.

Morgen (vrijdag) brengt de groep de volledige Skin EP uit, een plaat met drie nummers en naast het eerdergenoemde titelnummer ook Demagogue. Die afsluiter van de EP heeft als thema ‘alle populistische volksmenners van de huidige tijd’ en was tijdens de Amerikaanse verkiezingsslacht dus razend actueel. Vandaar dat de Utrechters, die dinsdag loslieten en je kunt er onderaan dit artikel van proeven.

Vrijdag releaset Valour Up Twice het volledige drieluik in W2 Den Bosch, met support van Haunt Hound. Meer informatie vind je hier.
Deel dit artikel