Poster ScumBash 3ScumBash komt met een derde editie en gooit vandaag de eerste vijf namen naar buiten. Met de Noorse ‘deathpunk’ band Turbonegro heeft het Rotterdamse festival vast een headliner van formaat gestrikt. Ook te zien op zaterdag 20 februari 2016 in de Van Nellefabriek zijn DeWolff en Batmobile, respectievelijk Nederlands trots op bluesrock- en psychobilly-gebied, de Belgische ska-formatie The Skadillacs en de Canadese rockabillytroubadour Bloodshot Bill.

ScumBash heeft zich in twee jaar neergezet als festival voor onder meer psychobilly, punkrock, hardcore, surf, ska, hardrock, country, roots, waar liefhebbers van een gezonde rock ’n roll-levensstijl op afkomen. Laat dat laatste nu ook precies de klandizie zijn van Schorem Haarsnijder en Barbier, de Rotterdamse mede-organisator die op ScumBash #3 meteen het vijfjarige jubileum viert.

De voorverkoop voor de derde editie start zaterdag 14 november om 10.00 uur. Tickets kosten € 39,-. Tickets voor een Schorem-behandeling op de festivallocatie zelf zijn gelimiteerd en kosten € 33,-. Voor een kekke trailer en meer info ga je naar www.scumbash.nl.Deel dit artikel