TruckfightersJe kunt de Zweedse Truckfighters haast niet gemist hebben, want ze komen sinds een jaar of zes regelmatig die dikke desert stoner van het podium vlammen hier. En dus weet je hoe vettig die shows van ze zijn. Heb je ze toch gemist, dan moeten je helemaal snel de ogen en oren geopend worden! Dus doe je mee aan deze prijsvraag om 2 tickets te bemachtigen voor shows in Melkweg, Vera, 013 en Metropool. Krijg je ook shows van We Hunt Buffalo en Witchrider erbij. Verderop lees je hoe je kans maakt.

Bij al die continentale veroveringen is de band uit Örebro wel steeds een tandje beter geworden, harder gaan rocken en dus op meer podia terechtgekomen. We kunnen gerust stellen dat Ozo, Dango en El Danno nu op de toppen van hun kunnen opereren. Slinger bijvoorbeeld eerst het album V nog eens aan:

We mogen 2×2 tickets weggeven voor de onderstaande vier shows van Truckfighters. Om kans te maken moet je het volgende doen: Stuur een mail naar contact@nmth.nl o.v.v. ‘Truckfighters’ en vertel ‘Waarom uitgerekend jij die kaarten voor die Zweedse stoners verdient’. Vermeld daarbij ook je zaal naar keuze! Succes.

Truckfighters live:
9-11-2016 – Amsterdam, Melkweg (Oude Zaal)
10-11-2016 – Groningen, Vera
11-11-2016 – Tilburg, 013 (Jupiler Zaal)
12-11-2016 – Hengelo, Metropool (Grote Zaal)Deel dit artikel