This Is My Happy Face, foto Sebastian Spiller

This Is My Happy Face, foto Sebastian Spiller

Net als je op zoek gaat naar die tweede bak pleur om je door de ochtend heen te slepen, is daar… Caffeine Dreams. Het nummer van This Is My Happy Face heeft een vergelijkbaar opwekkend effect, dus dat komt ook mooi uit. Maar wie is TIMHF? Nu, vier jongens uit het oosten die in 2016 de Grote Prijs van Twente wonnen en – na veel ervaring in bands als Wreckyard, Solace within, Captain! Your ship is sinking, One page, Roadkill 55, The Daydream Fit en Shock the Devil – nu serieuze stappen gaan zetten met deze groep.

Daarvoor hebben ze een pak pakkende punk- en rock ’n roll-songs geschreven, die in maart op een 4-track EP uitgebracht gaan worden. Opener Caffeine Dreams, met een ‘oh ja’ riff en meeslepende samenzang, krijg je nu alvast mee en er is ook een video bij. Nog even geduld dus, maar de mannen beloven je in maart de EP Electric Love met ’20 minutes of eargasms in your happy face’.

Ze zijn trouwens geïnspireerd door bands als Red Fang, The Living End, Thrice, Baroness en Frank Carter and the Rattlesnakes en je kunt ze ook live bewonderen: zaterdag 17 februari spelen ze met Ziggy Splynt in Cafe Rocks in Enschede.Deel dit artikel