The Ten BellsLimburg vol in de schijnwerpers! Niet alleen draagt held Tom Dumoulin al dagenlang het roze, vechten Roda JC en MVV om het eredivisieschap en is het al bijna tijd om dat ook op de weides van Pinkpop te gaan doen, we stellen je ook even voor aan The Ten Bells. De Limburgse rockband won de Nu Of Nooit wedstrijd en mag dus over acht dagen Pinkpop openen. Vandaag laten ze bovendien horen daar helemaal klaar voor te zijn, naast de winnende liveshow ook een straffe EP op zak te hebben. Het begon al met de single/video van Commence:

Gierende rock met een gezonde punk-drive en garagevibe, vergezeld van een goede video waarin ze meteen hun skills tonen. Robbert Blondeau, Wesley Ferfers, Bert Luja en Sven Vek komen uit Eys, bijna het Zuidoostelijkste puntje van Nederland en de buurt waar het Gulpener bier wordt gemaakt. Ze vernoemden zich naar hun favoriete bar in Londen. Goede bier-referenties dus en dat gaat hopelijk nog van pas komen als ze de komende tijd een groot aantal dranklokalen en andere podia mogen rocken.

Zaterdag 3 juni 2017 gaat alvast de eerste droom in vervulling met het openen van de 48e editie van Pinkpop. En daarmee is de gedroomde koek nog niet op, vertelt zanger Sven Vek: “The Ten Bells bestaat net één jaar, als je kijkt naar de dingen die wij nu al gedaan hebben, is dit eigenlijk best bizar. Optredens op toffe locaties en bekende festivals, in voorprogramma’s staan bij bekende artiesten en zelfs een eigen EP en single uitbrengen. Hiervan hebben we niet eens durven dromen. Vandaar dat wij dit samen met onze fans willen vieren op 23 juni tijdens de EP-presentatie.”

De releaseshow vindt plaats op vrijdag 23 juni 2017 in Poppodium Nieuwe Nor te Heerlen. Check eerst die EP:Deel dit artikel