Met de muziekwereld die noodgedwongen tot stilstand is gebracht en de gewaarwording dat we een festivalloze zomer tegemoet gaan, komt het tegengif voor verveling in de quarantaine uit onverwachtse hoek. Want naast al zo’n twintig jaar verantwoordelijk te zijn voor het leveren van heel wat mooie muziek, is Suburban Records sinds kort ook leverancier van de befaamde Rocksaw puzzels! Metalheadproof puzzels met artwork van o.a. Iron Maiden, Pantera, Metallica en Slayer om de zelfquarantaine een stuk aangenamer te maken. En wij mogen er twee weggeven! Lees hieronder de details. 

Puzzels zijn niet aan te slepen tijdens de coronacrisis, zo bleek uit een artikel van het AD van de week. Ontspannen puzzelen in de zelf-isolatie, biertje erbij en een plaatje op: het is zo gek nog niet in deze rare tijden. En Suburban Records has got you covered! 500 puzzelstukjes van je favoriete rock-of metalplaat in het formaat van een lp, 39 cm bij 39 cm. Alvast een voorraadje inslaan voor de zomer doe je dan ook via Suburban Records. Wij mogen twee exemplaren weggeven, met de mogelijkheid om te kiezen uit 7 beeldschone puzzels van Iron Maiden, Ghost, Metallica, Guns N’ Roses, Queen, The Ramones en KISS.

Hoe kun je winnen? 
Dit gaat als volgt: ga naar onze Instagram-pagina, kies je favoriet uit de 7 puzzels en deel deze op je eigen Instagram-pagina met de tags @suburbanrecords en @nmthype. Extra winkans als je hem eveneens deelt in je Instagram Stories! Over een week verloten we 2×1 puzzel onder de inzendingen.Deel dit artikel