Waarschijnlijk ken je START/OVER al en zo niet, dan stellen we je nu voor aan dit vijftal uit Amsterdam. Denk aan progressive metalcore, wat stukken djent, melodic hardcore en prog, een vleugje melodie en veel energie. Aan de weg timmeren gaat op standje mokerhard en zo is de Mokumse groep in juni al aan een vaderlandse headlinetour toe. Die gaan ze niet helemaal op eigen kracht draaien uiteraard, zoals het de scene betaamt is er volop support.

De support tijdens deze “START/OVER Young and Ambitious Tour” komt van onder meer PROSPECT, The Evolutionist, Astraea, Ocean Depths en Phoenix’ Ashes. Nice! En ook van Never Mind The Hype. Dat lees je goed, vanwege het jonge, ambitieuze en brute karakter van deze tour supporten we die met liefde, letters en een notering op onze pagina’s. Plus van HEAVY/SOUNDS dat deze tour presenteert.

START/OVER is ook eerder te zien: Ze doen 19 april zelf support voor Novelists en Landmvrks in Patronaat en 26 april openen ze voor The Charm The Fury in Mezz, Breda.

Alle tourdata onder de nieuwe video van SOTF:

HEAVY/SOUNDS presenteert de “START/OVER Young and Ambitious Tour”:
– 02-06-18: De Meister, Geleen: START/OVER, Phoenix’ Ashes, Empathea, Cimmerian
– 08-06-18: WPC Nederland 3, Wateringen: START/OVER, The Evolutionist, Astraea
– 09-06-18: Lazarus, Leiden: START/OVER, Astraea
– 09-06-18: Duycker, Hoofddorp: START/OVER (Herrie afterparty met Total Seclusion en Subvert) –> Met tickets voor Herrie mag je gratis naar de afterparty
– 14-06-18: P60, Amstelveen: START/OVER, Total Seclusion, The Evolutionist, Astraea
– 15-06-18: The Move, Arnhem: START/OVER, PROSPECT, Ocean Depths
– 16-06-18: Lola, Groningen: START/OVER, PROSPECT
HEAVY SOUNDS tour (726x1024)Deel dit artikel