Drive Like Maria

Drive Like Maria // Bron: //www.goomahmusic.nl

Ditmaal geven wij geen concertkaarten of vinyl weg. Ook geen gesigneerde posters of T-shirts. Nee. Deze keer geven wij de band zélf weg! ‘Maar dat kan toch helemaal niet?’, horen wij jullie denken … ‘Je kan toch geen personen weggeven?’ Klopt. Dat staat vast niet in één lijn met mensenrechten en dergelijke. Wij mogen wél op 12 april een concert van Drive Like Maria verloten – en dus geven wij indirect de hele band weg.

De Belgisch-Nederlandse rock ’n stoner-roll formatie Drive Like Maria begint in maart met een clubtour, waarin ze onder andere drie support-shows voor De Staat doen. Als opwarming hiervoor spelen ze eind februari een aantal unieke shows op willekeurige locaties (bijvoorbeeld: een “veel te kleine hamburgertent in Harderwijk” op de 25ste, om 22:00) en mocht de gelegenheid zich voordoen, zelfs bij mensen in de garage.

Wil jij Drive Like Maria in jouw garage? Leg in één zin uit waarom dit bij jou moet gebeuren. Stuur deze zin naar contact@nmth.nl met als onderwerp “Drive Like Maria is van mij!”

Verwacht dit (en meer data onder de clip):

Tour:
02.03 // Charlatan, Gent *** (UITVERKOCHT)
03.03 // Muziekodroom, Hasselt *** (UITVERKOCHT)
05.03 // Trix, Antwerpen *** (UITVERKOCHT)
06.03 // Dig Out The Gems, Valkenburg
15.04 // Merleyn, Nijmegen
16.04 // EKKO, Utrecht
16.04 // 10 jaar Goomah Music, Zwolle
17.04 // Rotown, Rotterdam
19.04 // Bitterzoet, Amsterdam
22.04 // Café Wilhelmina, Eindhoven
27.05 // Sniester, Den Haag
28.05 // Dauwpop, Hellendoorn

(*** support van De Staat)Deel dit artikel