Wauw man! Hoewel nog niet alles helemaal de oude is, pakt de evenementenbranche weer voor zover het kan keihard door. Ook de recente versoepelingen bieden nieuwe hoop voor het doorgaan van onder andere Sniester en Le Guess Who?, maar nu kunnen we er ook zeker van zijn dat het magistrale Nijmeegse festival Soulcrusher doorgang vindt! Jazeker, op 1 en 2 oktober puilt Doornroosje weer rigoureus uit met de beste black, doom, sludge, prog en post-metal uit Europa, en vandaag droppen ze de laatste namen en wat wijzigingen. Zo vervangt Bølzer oorspronkelijke headliner Enslaved, en komen tevens Nederlandse namen als Radeloos///Ziedend en Noctambulist de slooppartij completeren. Tickets vliegen de deur uit, maar als je nog niet overgehaald bent, werp dan een blik op de onderstaande info en scoor als de wiedeweerga je ticket! 

Focus op Belgisch en Nederlands talent deze editie! 
Erg fijn om te zien dat er dit jaar veel aandacht is aan Nederlandse en Belgische bands. Van Autarkh tot Doodswens, Briqueville tot Verwoed, Psychonaut tot Doodswens: het is een verzameling kwaliteitsacts waar je u tegen zegt. Vandaag worden er opnieuw twee Nederlandse bands aan die affiche toegevoegd, namelijk de post-black metalbazen van Noctambulist en rechtstreeks uit Nijmegen de blackened crustpunkers van Radeloos///Ziedend! Potverdorie lekker dit.

Bølzer vervanging van Enslaved
Helaas, corona heeft nog steeds een groot deel van Europa in zijn greep, met reisrestricties die ervoor zorgen dat Noorse black metallegendes Enslaved noodgedwongen moeten afzeggen. Bølzer uit Zwitserland zal daarom als vervanger fungeren. Met ook nog het Zweedse Firebreather is hiermee de Soulcrusher line-up compleet, met (even in ademen) de bands Oranssi Pazuzu, The Ocean, Bølzer, Celeste, The Ruins Of Beverast, Wiegedood, Schammasch, Regarde Les Hommes Tomber, Wolvennest, Briqueville, Telepathy, Coilguns, Verwoed, Autarkh, Krypts, Hexis, Crown, Firebreather, Pothamus, Psychonaut, Doodswens, Noctambulist en Radeloos /// Ziedend. Zoals gezegd: tickets gaan keihard! Dus wacht niet af, zet jezelf op aanwezig via het Facebook event en scoor je toegang via Doornroosje.

Voor dit event is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Volledige affiche hier te zien:Deel dit artikel