Magic Moon Press photo (1024x683)Sniester begint vandaag: drie dagen puilt hartje Den Haag uit en gaat het van spannende nieuwe tot bekendere muziek, rawk ’n roll, metal, noise, garage, avant-garde, punkrock en nog veel meer. Zoals aanstormende psychblues van de jongens van Magic Moon. We stelden de Hagenezen al eens aan je voor via de video van Nightcrawler en vanaf vandaag ligt er een kakelverse debuut-EP Night Circus, afgetrapt door Nightcrawler en vijf nummers sterk.

Omdat net als alle goede dingen ook dit verhaaltje uiteindelijk samen komt… presenteren ze die vanavond op Sniester! Dat lees je goed; je kunt er gewoon bij zijn als Wouter Pols, Robbert de Jongh, Timo van de Ven en Stijn Speksnijder kind en badwater zo het publiek in gooien in de eigen stad. Zo geschiedt vanaf 22.45 uur in Rootz aan de Grote Markt, een van de vijftien locaties van Sniester, die allemaal in het gebied tussen Paard en Grote Markt te vinden zijn.

SNIESTER
Als je er dan toch bent, pak gelijk even een goede Sniester-dosis mee! Onder meer Millionaire, The Bellrays, It It Anita, The Charm The Fury, Nordmann, The Silverfaces, Swedish Death Candy, FFOOSS, Afterpartees, Tusky, Equal Idiots, Evil Invaders, Iguana Death Cult, The Glücks, Charlie & The Lesbians, Fungo Bat, The K., Briqueville, G.O.D., psychgrungers Nova Child en Rectal Smegma spelen en Di-Rect speelt vanavond als surprise-act een gig in Paard-cafe.

>>>>> Check dat blokkenschema dan jongen! <<<<<

Leuker kunnen we het niet maken. Voor Magic Moon wel, want de jongens
gaan op Night Circus EP releasetour en die voert morgen langs Steck, Delft, volgend weekend worden Antwerpen en Gent aangedaan en verder in juni moet ook Brabant eraan geloven met gigs in Cul de Sac (Tilburg) en De Speeltuin (Breda). Meer data vind je hier.Deel dit artikel