Mary Fields op Popronde Rotterdam

Mary Fields op Popronde Rotterdam, foto Ingmar Griffioen

Smashing indeed! En dan doelen we niet eens op de paarsroze flyer met konijn (?), die ook erg in-your-face is, maar wel op de line-up van Smashfest. De eerste line-up welteverstaan, want er komen nog zeker zes namen bij. Vandaag gooide de organisatie deze zes eruit: For I Am King, Mary Fields, Ghost Years, Dock 83, The Deadnotes (DE) en Screw Houston. Opmerkelijk: De laatste twee zullen akoestisch spelen. Het ‘All day hardcore’ festival wordt mede op poten gezet door Smithsfoodgroup DIY en beiden verdienen je support.

Update 5 mei:
Het programma is compleet. De Duitse hardcoreband Ays zal headlinen. We gaan ook heel hard op de toevoeging van Hawser en Run Like Hell uit ons eigen landje! Luister hieronder maar eens. Verder zien we Earth Moves uit Brighton, komt er met Eisberg een bijzondere pan-Europese straight edge hardcoregroep (leden uit onder meer de UK, Luxemburg en Wenen) en tot slot is het Duitse Hal Johnson gestrikt.

Zet je tanden in Run Like Hell (split) en Hawser:

Update 28 juni:
De timetable is vernieuwd en online. Aanschouw het hieronder.

Het ‘All day hardcore festival’ Smashfest vindt plaats op zaterdag 1 juli 2017 in Capsloc in Capelle Aan Den IJssel. De tickets voor deze vierde editie zijn net in de voorverkoop gegaan voor een tientje via www.capsloc.nl. Meer info in het FB-event.

Smashfest tijdschemaDeel dit artikel