Sick Of It All op Jera On Air, foto Dani Silvia

Sick Of It All op Jera On Air, foto Dani Silvia

Het wordt drukker in het hardcore-paradijs. The Sound Of Revolution heeft een hele sicke headliner gestrikt: Sick Of It All komt naar Eindhoven! Naast de legendarische New Yorkers zijn ook de Canadese band No Warning (exclusieve Europese show) en Slapshot en Stars and Stripes bevestigd. De laatste twee bands komen uit Boston, mogen tot de veteranen van de scene gerekend worden en ze delen frontman Jack Kelly aka Choke. De organisatie meldt dat er binnenkort nog vier laatste namen aan het affiche van The Sound Of Revolution 2017 worden toegevoegd. Het festival vindt plaats op zaterdag 4 november in het Klokgebouw, Eindhoven.

Line-up The Sound Of Revolution 2017 nu:
Met o.a.: Sick Of It All (USA), Cro-Mags (USA), Stars and Stripes (USA), H2O (USA), Cold World (USA), No Turning Back (NL), No Warning (CAN), Slapshot (USA), Lion’s Law (FR), Wisdom In Chains (USA), Knuckledust (UK) en Strength For A Reason (USA).

Jubileum Baroeg Open Air
Baroeg Open Air is ook lekker op weg. Het gratis festival maakt vandaag vier namen bekend, waarbij Dog Eat Dog het meest in het oog springt. De Amerikaanse groep werd in de jaren ’90 bekend met een mix van hardcore punk en rap (plus een saxofoon), maar moet het inmiddels qua bekendheid afleggen tegen de gelijknamige film. Het Rotterdamse festival beleeft dit jaar de tiende editie en wil extra uitpakken met dat jubileum. Ook post-rockband Year Of No Light, industrial-project Meta Meat en dark-electro-act Grendel komen op zaterdag 9 september op het podium in het Rotterdamse Zuiderpark.Deel dit artikel