Rhinorino met rechts de nieuwe bassist, foto Susie Q Vintage Photography

Rhinorino met rechts de nieuwe bassist, foto Susie Q Vintage Photography

Klabam. Vlammen maar met Rhinorino. En met Paceshifters en Charlie and the lesbians vanavond, want het drietal sluit gezamenlijk het jaar af op These Go To Eleven in Zwolle. Gratis toegang, sjawel! Onder die aan Spinal Tap referende noemer host Paceshifters-frontman Seb Dokman een avond in Poppodium Hedon. En vanavond gaat het gas er extra op bij Rhinorino, want we presenteren je hier de nieuwe single Gone:

Gone is de eerste single van de nieuwe Rhinorino-plaat Let’s Blow This Popsicle Stand, die 20 maart online moet verschijnen. Dat gegeven gaan de Utrechters uiteraard vieren: de albumreleaseshow vindt op 16 maart plaats in dB’s (versterkt door de mannen van X-Raiders en Wildebeast) en dat is meteen het startschot voor een Nederlandse clubtour.

Er is meer Rhinorino-nieuws, want er is een nieuwe bassist gevonden. Merijn van de Wijdeven is de opvolger van Sytse Roelevink. Het jaar 2019 wordt afgetrapt in Groningen met twee shows op donderdag 17 januari op Eurosonic: op AnimalSonic (van de Rotterdamse vrienden van Certain Animal matties) en op Triple-B (van de Groningse stoners Cirrus Minor).

Maar eerst dus:
These go to elevenDeel dit artikel