The SkullThe Skull verenigt het beste van US doom metal-pioniers Trouble en Pentagram. Dat lees je goed; leden van die legendarische bands spelen nu in nieuwe band The Skull. En daarmee komen ze zaterdag 27 februari naar Q-Factory, Amsterdam voor hun eerste clubshow in Nederland. Jouw kans om Trouble-zanger Eric Wagner, Trouble-bassist Ron Holzner en oud Pentagram-drummer Sean Saley op een podium te zien is zojuist een stuk groter geworden, want wij geven kaarten weg.

Het enige dat jij daarvoor hoeft te doen is ons vertellen, wat jij zo goed aan Trouble en Pentagram vindt/vond. Mail dat naar contact@nmth.nl.

In Q-Factory zal The Skull een set spelen met nieuw materiaal van het album For Those Wich Are Asleep en ook een partij Trouble-klassiekers. Maak je dus op voor zware metalgrooves doorspekt met klassieke hardrock.

Mocht je al kaarten hebben voor Roadburn, dan kun je helemaal je lol op, want The Skull doet daar twee sets. In 013, Tilburg speelt de band op donderdag 14 april een vergelijkbare set met nieuw en Trouble-materiaal om een dag later terug te keren met enkel werk van Trouble. The Skull speelt dan werk uit Troubles Metal Blade jaren: dus louter songs van platen Psalm 9, The Skull en Run To The Light.
Deel dit artikel