Hallo Venray Vegetables & FruitMoeten we hier echt een van de langstlopende en beste Nederlandse rockbands gaan introduceren? Blijkbaar wel. Het Haagse Hallo Venray is namelijk de beste Nederlandse band waar jij nog nooit van gehoord hebt en – zoals vorig jaar al eens uitstekend bepleit werd op 3voor12 – dat is volledig onterecht. Sinds de comeback en toetreding van drummer Henk Jonkers net voor de eeuwwisseling maakten frontman Henk Koorn en bassist Peter Konings de beste platen uit het HV-oeuvre en live groeide de band ook alsmaar door. Koorn en co zijn geen mannen voor minuutjes DWDD of gelikte marketingtrucs, maar het ontdekken meer dan waard. Begin deze week nog, thuis én live! We hebben een drempelverlagende prijsvraag voor je.

Vegetables & Fruit, een van die wereldse platen die uitkwam bij Excelsior Recordings, is tien jaar oud en dat viert de band met een redelijke tour, die op zaterdag 7 november SugarFactory in Amsterdam aandoet. Bereid je voor op dwarse, noisy en gedreven, meeslepende rock. 

Vertel ons wat voor jou de beste Hallo Venray-plaat is en waarom en jij kan 2 tickets winnen voor de show in de SugarFactory. Mail je antwoord uiterlijk woensdag 23.59 uur naar contact@nmth.nl.

Er zijn meer kansen om Hallo Venray op de Vegetables & Fruit tour aan het werk te zien:
7 november – SugarFactory, Amsterdam
19 november – Bibelot, Dordrecht
3 december – Mezz, Breda
10 december – Vera, Groningen
11 december – Asteriks, Leeuwarden
17 december – Gebr. De Nobel, Leiden
8 januari – Doornroosje, Nijmegen
15 januari – Altstadt, EindhovenDeel dit artikel