Drive Like Maria, foto Kenn Verstraeten

Drive Like Maria, foto Kenn Verstraeten

De najaarstour van Drive Like Maria is aanstaande. Zo doet de Nederlands-Belgische rockband dit weekend al Fluor in Amersfoort en de Vlaardingse Kroepoekfabriek aan en volgen er nog shows in Hedon, op het Beerland festival in Hengelo en in Nieuwe Nor en Asteriks. Als voorprogramma reist Storksky mee, het rockduo dat deze Popronde veel indruk maakt.

Beter ben je erbij dus. En hier is een gratis kans want NMTH mag 2 kaarten per show weggeven. Onderaan vind je alle data en hoe jij die kaarten kunt winnen.

Pak eerst de jongste EP van Drive Like Maria erbij:

De EP Preserver kwam in september uit en is deel 2 van het drieluik Creator, Preserver, Destroyer, wat begin 2017 in een volwaardig album moet uitmonden. Op de EP’s laat Drive Like Maria zich ook geregeld van een gevoeliger kant zien, bijvoorbeeld in nummers als Sinners en I Wonder If It Goes. De basis blijft gloedvolle rock, inmiddels wat vaker in een rootsy/bluesy jasje dan in stoner verpakking. De band is het stevig rocken niet verleerd zoals Nighthawk en (het Black Keys-achtige) Keeps Me Going bewijzen. Live stomen Bjorn Awouters, Nitzan Hoffmann en Bram van den Berg nog als een malle, zo zagen we onder meer op Stone Rock en tijdens die tour met De Staat.

Maak kans op 2 kaarten voor onderstaande shows door antwoord te geven op deze vraag: Waar zijn de EP’s van Drive Like Maria opgenomen? Mail je antwoord naar contact@nmth.nl.

Live:
Vri 14 okt – FLUOR, Amersfoort
Zat 15 okt – Kroepoekfabriek, Vlaardingen
Don 27 okt – Hedon, Zwolle
Zat 29 okt – Beerland, Hengelo
Zon 30 okt – Nieuwe Nor, Heerlen
Vri 11 nov – Asteriks, LeeuwardenDeel dit artikel