Bowl

HOOFS

De tijd vliegt als je pret hebt: we waren maar net bijgekomen van Popronde Nijmegen, en ineens stond gisteren Popronde Leiden voor de deur (waarbij eindredacteur Ingmar overigens erg te spreken was over shows van o.a. Ioana Iorgu en Femme Fugazi). Daardoor zijn we helemaal vergeten ook nog eens onze hard’n’heavy routes van deze week uit te stippelen! Vandaar op de valreep met vanavond Popronde Apeldoorn en morgen Popronde Almelo voor de boeg: de harde, alternatieve en gruizige moshroutes met onze NMTH Talenten! Twee dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

Prijsschieten in Apeldoorn
Maar liefst zes NMTH bands in de line-up! En met een beetje zorgvuldig plannen kun je ze bijna allemaal zien. Enkel een zwaar dilemma aan het begin: ga je voor de jonge black metalbelofte Neroth of check je Minor Citizen uit? Keuzes, keuzes…Ozzy’s Rockcafé moet je in ieder geval een keer geweest zijn, dus zeker geen verkeerde om te beginnen vanaf 21.15u. Verder is het opeenvolgend keihard en divers genieten van Bowl, Daniel Brooke, OATS en voor de nachtdieren: HOOFS om 01:45 in Gigant!

Kort maar krachtig knallen in Almelo
In Almelo is het allemaal een stuk behapbaarder. Vanaf 19:45 kun je tetrecht in De Stam voor post-punkers Bowl en, nu ja: eigenlijk is De Stam toch echt het toevluchtsoord voor het zwaardere werk! Want de show van Bowl wordt vervolgd door de metalcore Daniel Brooke en de progressieve groove metal van ENMA. Niet verkeerd dus! In ieder geval: check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n”heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Apeldoorn – vrijdag 15 september 

NMTH Route: 
21.15u – Neroth – Ozzy’s Rockcafé
21.15u – Minor Citizen – Puik Bieren
21.45u – Bowl – De Flierefluiter
22.45u – Daniel Brooke – Ozzy’s Rockcafé
23.15u – OATS – ACEC
01.45u – HOOFS – Gigant


Popronde Almelo – zaterdag 16 september

NMTH Route: 
19.45u – Bowl – De Stam
21.30u – Daniel Brooke – De Stam
23.30u – ENMA – De Stam


Kijk voor meer informatie over opkomende Popronde shows via de website. En volg eveneens onze Popronde playlist voor meer muziek van onze 13 NMTH Talenten:Deel dit artikel