Maak kennis met de Amsterdamse groep PANTHAUSE. Het kwartet fuzzy grungerockers primeurt vandaag de tweede single op NMTH, een heerlijk nummer dat wat aan Cherry Glazerr, Colleen Green en Weezer doet denken en bijna instant blijft plakken. Hoe catchy ook, ‘I’m Not Your Bunny, Honey’ is geen zoet en lief partyanthem. De titel en het artwork verraden het al aardig: deze thuisgemaakte quarantainesingle snijdt – op sarcastische toon – een serieus onderwerp aan.

“‘I’m Not Your Bunny, Honey’ is een speels, gitaar gedreven nummer dat gaat over proberen jezelf niet te verliezen in je eigen spel, de controle verliezen terwijl je een controlefreak bent en niemand iets verschuldigd zijn.”

De Amsterdamse fuzzfanatici werden ons al eens getipt door stadgenoten Gas Giant en ze maakten onder meer al meters in de Amsterdamse Popprijs, Q’s Best (Q-Factory) en podia als de Vondelbunker. Ook PANTHAUSE had zich deze periode wel wat anders voorgesteld, maar allez, ook thuis kun je de nodige meters maken. Ondans de quarantaine-maatregelen hebben ze met z’n vieren vanuit eigen huis een nieuwe single opgenomen met bijbehorende live-video. Die laatste houd je nog even tegoed, maar zet je tanden vast in deze firestarter voor je quarantainerave:

De single is de tweede officiële release van de band en is vanaf 12 juni te beluisteren op de relevante streamingplatforms, zoals Spotify waar je ook debuutsingle ‘Low’ (uit 2019) vindt:Deel dit artikel