Paceshifters op Eurosonic, foto Rick de Visser

Paceshifters op Eurosonic, foto Rick de Visser

UPDATE: Je kunt de Q&A met Paceshifters nu terugkijken

Vraag Paceshifters het rocktenue van het lijf. Op zaterdag 1 april (geen grap uiteraard) staan de mannen in EKKO in Utrecht te rocken, maar voordat het zover is doen ze een Q&A en die streamen we live vanaf de NMTH Facebook. Juistem, jij kunt de Overijsselse rockgroep alles vragen, bijvoorbeeld over de nieuwe knalplaat Waiting To Derail of de recente trip naar Amerika.

Vragen indienen kan via contact@nmth.nl. De bandleden, Jesper Albers, Paul en Seb Dokman zullen antwoorden via de livestream die ongeveer een kwartier duurt.

Voor één gelukkige fan hebben we een extra speciaal aanbod: Als het meezit kun jij je vraag live stellen in een meet & greet in EKKO! De mazzelaar loten we uit de inzendingen, dus kom maar door met die vragen naar contact@nmth.nl.

De schijnwerpers staan natuurlijk niet zomaar op de Paceshifters en ook niet vanwege – hoe mooi ook – een clubshow in EKKO. Nee, de rawkers brachten twee weken terug net het bijzonder lekker smakende en rockende vierde album uit (op Goomah Music). Daarop gaat het gas er weer als vanouds op, terwijl er ook plek is voor voldoende melodieuze songs en wij in een melancholische post-grunge-trip van formaat hangen. De titel van de single Draw A Blank is wat ons betreft dan ook bepaald niet exemplarisch: Paceshifters schiet weer met scherp. Zoals je ook kon zien in de documentaire die Michael Jessurun schoot van hun Amerikaanse avonturen.

Mocht je er niet bij kunnen zijn in EKKO, dan is er nog een hele clubtour aan kansen, waaronder deze vrijdag (31-3) in Wilhelmina in Eindhoven en 7 april in Leewarder Podium Asteriks. Bovendien spelen de mannen op festivals als Dauwpop, Zwarte Cross, Dicky Woodstock en Nirwana Tuinfeest. Ben je er wel bij? Beter, kom dan sowieso op tijd, want de Utrechtse rockers van Melonhead openen.Deel dit artikel