Iggy Pop, foto: Rob Sneltjes

Iggy Pop op Lowlands, foto: Rob Sneltjes

My Baby, foto Rick de Visser

My Baby, foto Rick de Visser

Groot nieuws van Paaspop: Het festival in Schijndel heeft met Iggy Pop de grootste boeking in de geschiedenis binnen. De Amerikaanse onvermoeibare rocker zal als headliner de zondag van het driedaagse festival afsluiten. Het Brabantse festival maakt meteen nog 28 namen bekend, waaronder My Baby, UK alt. rockers Arcane Roots, Popronde-punkrock-pikkies Tusky, het Deense rocktrio Velvet Volume (ook geboekt voor ESNS), Hats off to Led Zeppelin en (Queen-tribute Vipers). En nog veel meer natuurlijk. Zo kunnen we je verzekeren dat als je van elektronisch houdt dat je bij Nymfo wel erg hard aan je drum ’n bass-trekken komt. Evenzeer grof, duister en techno-getint komt de dnb van de mannen van Black Sun Empire, die als curator de zondagnacht in de Roxy hosten.

Eerder werden onder meer al aangekondigd: Zeke, Frank Turner & The Rattlesnakes, Millionaire, Death Alley, Birth Of Joy, Orange Goblin, Obituary, Popa Chubby, Avatar, Ferocious Dogs en Bökkers. Het hele programma vind je op deze pagina.

Paaspop wordt wel beschouwd als de traditionele opener van het festivalseizoen, een combinatie die tot kampeerders met bevriezingsverschijnselen kan leiden, maar sowieso altijd goed is voor hartverwarmende taferelen van Megatent tot Roxy tot Restolounge tot het Keske. Paaspop 2018 vindt van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april plaats op het terrein De Molenheide in het Brabantse Schijndel.

Kaarten
Early Birdtickets te koop t/m zaterdag 6 januari 2018
* 3 dagen: € 105,-
* 3 dagen incl camping: € 125,-
* Young & Free 3 dagen: € 79,-
* Young & Free incl camping: € 85,-
* Camper/caravan € 20,-Deel dit artikel