WOLVON met in het midden de nieuwe drummer, foto: Sjors Hoogerdijk

WOLVON, foto: Sjors Hoogerdijk

De beste wensen voor 2017 en dat het maar weer zo’n muzikaal jaar mag worden! Dat laatste daar heeft WOLVON ook aan gedacht en het trio ondersteunt die wens meteen met de release van hun nieuwe video/single. Aanschouw het nu op NMTH (onderaan).

Meer goed nieuws van de Groningse noise-punkers, want er is een nieuwe plaat opgenomen in de No Pussy Blues Studio met Klaas Pot. Die plaat wordt in april 2017 uitgebracht via Subroutine Records, Graanrepubliek en Tartarus. Chrome is het eerste geluid van dat album, opgenomen in een live-sessie in De Gym in Groningen. De heren beloven dat er nog vele singles en video’s zullen verschijnen in aanloop naar de release.

LIVE:
We houden je op de hoogte. En zo krijg je allereerst een noodzakelijke live-update. WOLVON zet het nieuwjaarscadeau namelijk deze week ook live luister bij en wel op zaterdag 7 januari op het Van Onderen festival in Paradiso. Dat is sowieso je moeite waard, want daar treden in 24 uur 80 (!) acts op. De mannen zijn gestrikt door boekingskantoor Rock ’n Roll Highschool dat dit jaar voor nog een  mep boekingen moet gaan zorgen. In april wordt het nieuwe album aan het publiek voorgesteld middels de beproefde ‘twee-steden-twee-presentaties’ formule:

Donderdag 20 april: releaseshow #1 in OT301, Amsterdam
Vrijdag 21 april: releaseshow #2 in Vera GroningenDeel dit artikel