Eurosonic Poster 2 (724x1024)Never Mind The Hype presenteert een eigen podium op Eurosonic! Op donderdag 12 januari vind je de NMTH-stage in De Kar, het legendarische kroegje in de minstens zo beruchte Peperstraat. De deuren zwaaien ’s middags al open voor een netwerkevent, waarbij we ook al twee bands presenteren. In de avond gaat het goed los met het showcase-event, waar je nog eens vier bands mag verwachten. De eerste twee bands staan al vast: Grenadeers en Magnetic Spacemen komen!

Het vizier is al even op Eurosonic Noorderslag gericht en inmiddels is bijna het volledige programma bekend. Een mooi moment om na twee seizoenen van Popronde-routes, een eigen stage op Roadburn en op Life I Live en de lancering van de DOOMSTAD-avond i.s.m. EKKO nu een eigen podium op Europa’s belangrijkste showcase-event te presenteren. Met Grenadeers en Magnetic Spacemen kiezen we bewust voor twee aanstormende groepen die zich tijdens de Popronde ruimschoots bewezen hebben door zichzelf én ons het snot voor de ogen te spelen.

Wat je verder nog moet weten:
– Er spelen in totaal zes bands
– Het netwerkevent begint om 16.30 en duurt tot 19.00 uur
– Het netwerkevent is alleen toegankelijk voor delegates (mensen met seminarbandjes)
– Het showcase-event begint om 20.00 en duurt tot 00.00 uur
– Het showcase-event is waarschijnlijk voor iedereen toegankelijk, met voorrang voor delegates
– De komende tijd zullen we nog vier bands aan je voorstellen
– Het Facebook-event

Never Mind The Hype presents Eurosonic, donderdag 12 januari 2017, 17.00 tot 00.00 uur, met onder meer Grenadeers en Magnetic Spacemen.Deel dit artikel