Stappen zetten binnen je muziekcarrière kan tijdens Buma’s Muzikantendag On Tour. Zo kun je naar paneldiscussies waar intrigerende personen uit het vak hun verhaal vertellen en mag je na al het zwoegen in je studio, garage of slaapkamer jouw plaat laten horen aan de invloedrijken der Nederlandse muziekindustrie. Het was een succesvolle, stampvolle dag waar industrie en muzikanten elkaar beter leerden kennen.

Afgelopen editie van Muzikantendag On Tour vond plaats in een van de mooiste poppodia van Nederland: Gebr. de Nobel in Leiden. Was je ook van de partij, dan heb je vast de flitsen en gekkigheid meegekregen bij de Never Mind The Hype-fotocrew. Om onze lancering te vieren konden bands poseren in de speciale Never Mind The Hype bandfoto-shine-hoek en dit ging er wild aan toe. Een passende presentatie nu we los zijn als online platform voor muziek met een rafelig randje.

Opblaasgitaren, vrolijke fluiten en ruige opplaksnorren werden op ludieke wijzen ingezet om het gevoel van de verschillende bands over te brengen. Zo poseerden de mannen van Roadcrew met een mini-piano en weelderige pruiken en stond Stuart Mavis los te gaan op de snaren van een plastic gitaar. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Op Facebook welteverstaan. Aangevuld met unieke quotes van elke band. Tag jezelf, want sharing is caring!

01_Roadcrew_Muzikantendag_20150606_Christel de Wolff 03_Teuz_Muzikantendag_20150606_Christel de Wolff 04_Iconoclast_Muzikantendag_20150606_Christel de Wolff 09_The Overslept_Muzikantendag_20150606_Christel de WolffDeel dit artikel